Tilbakestill poster
Innstillinger
Hvordan delta
Tidsvindu for denne aktiviteten
01.11.2019      11.01.2020

Antall poster: 46
Det er ikke nødvendigvis slik at alle postene er synlige fra første dag. Noen aktiviteter kan ha poster som vises på ulike dager i tidsvinduet.

Hvem kan delta? 

ALLE kan delta i julekalenderen, unntatt personer med tilgang til julekalenderens administrasjonspanel. 

All ferdsel skjer på eget ansvar. 

Postene 

Postene for kalenderdagene er merket i terrenget med et skilt på størrelse med et A5-ark angitt med dagens tall og en kode. Dersom du finner en post før dagen som er angitt på posten, kan du fint poppe denne fra mobilen og registrere deg. Du blir da med i trekningen om dagspremien for den aktuelle posten.

Dersom du ikke bruker mobiltelefon med app, kan du notere koden og registrere deg for denne posten når den blir synlig på nettet (https://zippygo.no).

Kart til postene

Kartet er integrert i appen. Nye poster dukker opp når tiden er moden. Alle tidligere poster vises etter sin publiseringsdato, slik at du kan oppsøke disse senere også. 

Må jeg har nettilgang mens jeg går?

I prinsippet kan du aktivere kartet før du kobler deg av fra WiFi. Det er mulig å bruke kartet selv i flymodus, men for å registrere deg trenger du nettilgang. Dersom du ikke har 3G/4G i ditt abonnement, kan du notere koden og registrere denne når du kommer til en PC med nettilgang (svalbardturn.no/julekalender). 

Registrering

For å delta i konkurransen, må du registrere dagens kode og ditt navn, alder på nettsiden zippygo.no. Dersom du bruker appen kan du også, når du er på posten, klikke på posttallet for å poppe (trigge) posten. Når posten er poppet, eller dersom du har lest av koden, kan du registrere din deltakelse.

Tips: Hvis du vil slippe å skrive inn navnet ditt om igjen for hver gang du registrerer, bør du tillate bruk av informasjonskapsler (cookies).

Dagspremier 

Det trekkes premie for hver kalenderdag fra 1. til 24. desember. Vinnerne annonseres på Aktiv i frilufts nettside. Alle vinnere blir kontaktet pr SMS, vær derfor nøye med å oppgi ditt mobilnr. ved registrering. Koden for den aktuelle dagen må være registrert samme dag eller innen kl 12 påfølgende dag. Premiene varierer, verdien ligger på rundt NOK 200,- pr premie og er sponset av Konkylie Data (apputvikler) i samarbeid med Aktiv i friluft og næringslivet i Longyearbyen. 

Premiene kan ikke byttes. Apple kan ikke holdes ansvarlig for premienes innhold.Utdeling av premiene annonseres på Aktiv i frilufts nettside og på Facebook ukentlig (oppsamling av ukens vinnere). Du kan også se liste over vinnerne fra menyvalget i appen. Tidspunktet for premieutdelingen blir meddelt pr SMS. Selve utdelingen skjer i Svalbardhallen. Alle vinnere blir fotografert (gruppebilde).HovedpremieFor hovedpremien kan du registrere helt fram til og med søndag 12. januar 2019, (dvs også etter kl 12 påfølgende dag, som kun gjelder dagspremiene).Det trekkes en hovedpremie for Julekalenderen. For hver registrering du gjør, øker din vinnersjanse, du trenger altså ikke å ha registrert alle de 24 postene for å delta i trekningen av hovedpremien. 

Vinneren kontaktes pr SMS, vær derfor nøye med å oppgi ditt mobilnr. Hovedpremiens verdi er noe høyere enn dagspremiene og er sponset av Konkylie Data (apputvikler) i samarbeid med Aktiv i friluft og næringslivet i Longyearbyen. Premien kan ikke byttes. Apple kan ikke holdes ansvarlig for premiens innhold.Utdeling av hovedpremien skjer mandag 13. (hentes i kiosken i Svalbardhallen).Vinneren blir fotografert.Jeg lurer på noe - hvor kan jeg få hjelp?Ta kontakt med Merethe Stiberg (98823846) eller send en e-post til post@aktivifriluft.no, så ordner nok det meste seg!